Nuestra misión
Colaborar activamente en la formación integral de nuestras jugadores a través de la práctica deportiva del voleibol, sustentándonos en los valores que el deporte transmite.

Som Valkiries

volei-premia-de-dalt-maresme

MÉS QUE UN EQUIP, SOM VALKIRIES

valkirias-del-voley-cvpremiadedalt

Qui eren les Valkiries

Les Valkiries eren dones guerreres i representaven el valor i l’honor en la mitologia nòrdica. Les Valkiries servien als déus, especialment a Odín, el déu suprem. Alguns aspectes clau de les Valkiries inclouen:

Selecció dels guerrers caiguts: Una de les funcions més destacades de les Valkiries era la de triar als guerrers caiguts en batalla que eren dignes de ser portats al Valhalla, el saló dels morts en la mitologia nòrdica. Allí, els guerrers gaudien d’una vida eterna i es preparaven per al Ragnarök, l’apocalipsi nòrdica.

Habilitats de combat: Les Valkiries eren conegudes per la seva valentia, força i habilitat en la batalla. Se’ls representava sovint com a guerreres muntant a cavall, vestides amb armadures i armades amb espases o llances.

Poders màgics: Es creia que les Valkiries posseïen poders màgics i habilitats per a sanar. També se’ls atribuïa la capacitat d’influir en el curs de les batalles i protegir els guerrers.

Missatgeres d’Odín: A més del seu paper en la selecció dels guerrers caiguts, les Valkiries actuaven com a missatgeres de Odín i executaven les seves ordres divines.

En la mitologia nòrdica, les Valkiries exercien un paper fonamental en la vida dels guerrers i eren símbols de coratge i honor en la batalla. La seva imatge ha perdurat en la cultura popular i la literatura, inspirant la creació de personatges i figures similars en diverses obres de ficció i a clubs de volei com el nostre.

Som Valkiries

«Som Valkiries» s’ha convertit en un lema que ens impulsa a donar el millor de nosaltres mateixes en cada partit, recordant-nos que som capaços de superar obstacles, de lluitar incansablement i d’aconseguir la victòria amb esforç, compromís, determinació i treball en equip.

Més que un equip, som Valkiries. Som una germanor de dones fortes i decidides que s’uneixen en la pista amb un objectiu clar i comú, la victòria. Inspirades per aquestes lluitadores, busquem encarnar la seva valentia, determinació i honor en cada jugada.

Al llarg dels anys, hem demostrat que les dones poden destacar en l’esport i aconseguir grans triomfs. No obstant això, més enllà dels títols i victòries, ens enorgulleix ser un club que construeix relacions sòlides, fomenta el suport mutu i serveix com un exemple d’apoderament per a les generacions futures. Som Valkiries, som una germanor de campiones.

Si tens passió pel voleibol i desitges ser part d’una gran comunitat compromesa que promou l’esport femení de competició, aquest és el lloc ideal per a tu!

#AmuntValkiries

Contacta’ns i forma part del nostre club.