Nuestra misión
Colaborar activamente en la formación integral de nuestras jugadores a través de la práctica deportiva del voleibol, sustentándonos en los valores que el deporte transmite.

El Club

El CV Premiá de Dalt és un club de voleibol femení fundat en 1993 i, al llarg de la seva història, ha forjat un sòlid camí cap a l’èxit, collint nombrosos assoliments esportius i construint una destacada trajectòria en el món del voleibol local i nacional i estatal.

El nostre objectiu com a club, des de la seva fundació, és enriquir i fomentar l’esport femení. Estem compromesos a potenciar i promoure la participació de dones en l’àmbit esportiu. El nostre enfocament se centra en brindar formació competitiva, així com a nodrir el creixement personal de cada jugadora a través dels valors intrínsecs de l’esport.

Amb cada temporada, cada entrenament i cada partit, estem compromesos a consolidar un ambient que promogui l’excel·lència, el treball en equip i la determinació. El Club Volei Premià de Dalt s’ha convertit en un far d’inspiració per a totes les nostres jugadores, passades i presents, els qui han contribuït a construir aquesta comunitat unida i apassionada del voleibol.

Amb aquest propòsit en ment, el Club Volei Premià de Dalt ha forjat el seu camí i avui dia està collint nombrosos èxits esportius.

Avui, el resultat del nostre compromís i passió és visible en els nostres equips en categories Nacionals: Superliga 2 i 1a Nacional. Aquests equips no sols encarnen la dedicació i l’esperit de competència del club, sinó que també serveixen com a models a seguir per a les més de 200 joves jugadores que formen la base de la nostra comunitat.

A mesura que avancem, el nostre llegat continua evolucionant. Continuem honrant el nostre compromís de fomentar l’esport femení, de formar atletes completes i d’infondre en cada jugadora els valors que transcendeixen les pistes. El Club Volei Premià de Dalt és una història en constant desenvolupament, impulsada per la passió pel voleibol i la determinació de forjar un camí d’èxit durador.

Actual presidència del club: Jordi Casta

Missió

La missió fonamental del Club Voleibol Premiá de Dalt Maresme és la promoció activa i l’enfortiment de l’esport femení, especialment en l’àmbit del voleibol. El nostre compromís s’estén més enllà de les victòries en la pista; busquem empoderar a les dones a través de l’esport, inculcant valors de treball en equip, determinació i superació personal.

La nostra meta és proporcionar un entorn on les jugadores no sols desenvolupin les seves habilitats atlètiques, sinó també el seu caràcter i confiança. Ens esforcem per ser un espai on les dones se sentin recolzades, inspirades i capaces d’enfrontar desafiaments tant dins com fora de la pista.

Creiem en la importància de forjar una comunitat sòlida i cohesionada. A través de la unió i la cooperació, aspirem a construir una xarxa de suport en la qual les jugadores es converteixin en models a seguir i referents per a les futures generacions.

La nostra missió és més que simplement conrear habilitats esportives; es tracta de conrear caràcter, lideratge i un sentit de pertinença. El Club Voleibol Premiá de Dalt Maresme s’esforça per convertir-se en una plataforma que impulsi el potencial femení en tots els aspectes, demostrant que el voleibol és molt més que un joc, és un mitjà per al creixement personal i l’excel·lència.

club volei premia de dalt

Visió

La visió del Club Voleibol Premiá de Dalt Maresme és establir-se com un pioner en la transformació i apoderament a través de l’esport femení, específicament en l’àmbit del voleibol. Visualitzem un futur en el qual el nostre club sigui conegut pel seu compromís en el desenvolupament d’atletes completes, líders i models a seguir.

Busquem crear un impacte durador, no sols en l’esport, sinó també en la vida de les nostres jugadores. Imaginem un club que transcendeixi la pista i es converteixi en un punt de referència per a la comunitat, on les dones trobin inspiració per a enfrontar desafiaments, aconseguir metes i desenvolupar el seu potencial al màxim.

Valors

Els valors centrals del Club Voleibol Premiá de Dalt Maresme són:

Apoderament: Enfortim a les dones a través de l’esport.
Treball en Equip: Valorem la col·laboració i la unitat.
Superació Personal: Fomentem el creixement constant treballant l’esforç i l’actitud enfront de les adversitats.
Integritat: Promovem l’honestedat i el respecte.
Lideratge: Desenvolupem líders en i fora del camp.
Resiliència: Afrontem desafiaments amb determinació.
Comunitat: Creem un ambient de suport i companyonia.
Passió: Celebrem la dedicació al voleibol.
Inclusió: Valorem la diversitat i l’acceptació.
Excel·lència: Busquem la qualitat en totes les àrees.

Aquests valors guien el nostre enfocament en el Club Volei Premiá de Dalt i ens esforcem per mantenir-los com la base de la nostra comunitat i les nostres accions.

Assoliments esportius

En el nostre club, atorguem igual importància a tots els equips, sense importar la categoria en la qual competeixin. Destaquem alguns dels assoliments més notables:

-Campiones en la categoria Aleví del Campionat de Catalunya, havent classificat a tres equips entre els vuit finalistes.

-Vam obtenir el quart lloc en la classificació general de Catalunya en la categoria Juvenil.

-En categories aleví, infantil, cadet i juvenil ens hem classificat per als campionats d’Espanya.

-El nostre equip es va situar en el sisè lloc en la classificació general de Catalunya en la categoria Cadet.

-En la categoria Superliga 2 lluitem per a pujar a la màxima categoria nacional.

Etc.

Aquests assoliments ressalten el compromís i l’esforç de tots els equips, demostrant que cadascun contribueix a l’èxit i al prestigi del Club Volei Premiá de Dalt Maresme en el seu conjunt.

Escriu-nos per a més informació, patrocinar el club, jugar o entrenar als nostres equips.